Eneba COM
 
 

Köp Darkness Within 2: The Dark Lineage

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Darkness Within 2: The Dark Lineage är ett skräckäventyrsspel som utvecklats av Stormling Studios och publicerats av Iceberg Interactive. Uppföljaren till den populära första delen - In Pursuit of Loath Nolder - fortsätter berättelsen om huvudpersonen Howard Loreid, en polisdetektiv som plågas av övernaturliga händelser runt omkring honom. När han ger sig ut på en odyssé för att stoppa en ond kraft från att konsumera verkligheten, avslöjar han hemligheter om sitt eget kryptiska förflutna under processen.



    Darkness Within 2: The Dark Lineage immediately drar in spelarna i sin gripande atmosfär när de kastas in i en besatt polisstation fylld med oförklarliga fasor och ingen utväg i sikte. Härifrån tar din resa dig över kusliga platser där du söker ledtrådar som kan hjälpa dig att avvärja katastrofer och avslöja sanningar som finns djupt nere i historiens mörka skrymslen. Den vackra men skrämmande grafiken bjuder på oväntade överraskningar när du utforskar stugor vid vattnet insvepta i dimma, underjordiska grottor med bisarra varelser eller slottets fängelsehålor fulla av fällor och pussel som väntar på fiender som är modiga nog att ta sig an dem. Spelarna måste vara strategiska när de korsar dessa vidsträckta terränger eftersom deras överlevnad inte bara beror på deras förstånd utan också på att samla vapen som finns i varje scen, till exempel eldkastare som används för att bränna andar eller sprängämnen som är perfekta för att förstöra fientliga styrkor som blockerar din väg. Med hjälp av några användbara prylar kan spelarna upptäcka energifält och identifiera objekt som inte syns i normala ljusspektrum och som kan dölja värdefulla ledtrådar som leder dem snabbare till sin destination.



    Darkness Within 2: The Dark Lineage erbjuder en uppslukande skräckupplevelse med flera slut som bestäms av de val du gör under resans gång. Dyk ner i Howard Loreids mörka förflutna och upptäck hemligheter som är dolda djupt inne i varje plats medan du kämpar mot ondskan som hotar verkligheten. Med sin uppslukande atmosfär och engagerande berättelse kommer detta spel garanterat att hålla spelarna helt uppslukade av Howard Loreids mörka upptäcktsresa.

    Läs mer

    De bästa priserna för Darkness Within 2 The Dark Lineage

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Darkness Within 2: The Dark Lineage

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev