Instant Gaming EU
 
 

Köp Football Manager 2020

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den senaste utgåvan i Football Manager-serien innehåller nya funktioner och finjusterad spelmotorik. Ett nytt feedbacksystem från ditt kansli visar dig hur du skiljer dig från den vanliga stilen och vad du kan göra för att återgå till den traditionella Tiki-Takan eller Gegenpress. Det hjälper dig med besluten du måste göra om vem som får nytt kontrakt och vem som får gå. Det kommer att vara strängt med bedömningarna, men det hjälper även dig att fatta de bästa besluten för ditt lag. Transfermarknaden kommer även innehålla närmare uppföljning av dina spelarutgifter tillsammans med fler detaljer och analyser så att du kan hålla koll på var dina pengar tar vägen. Det finns även ett alternativ att begära mer finanser för att slutföra lånsigneringar. Club Vision-systemet tillåter dig att visualisera dina långsiktiga mål, och låter dig planera dina strategier genom fem säsonger, men även förhandla särskilda mål, säsong för säsong beroende på lagets prestation och klubbens förväntningar. Tillsammans med det ger Development Centre dig detaljerad information om alla spelare inklusive unga och reservlagen, så att du kan göra alla de justeringar som du anser nödvändiga för att uppnå klubbens målsättning.



    Football Manager 2020 ger dig möjlighet att spela mot över 2500 lag från de 50 mest relevanta länderna i världen, inklusive de viktigaste lagen. Du kommer att kunna scouta över 500,000 spelare och lagledningar och försöka att skapa ditt eget drömlag för att vinna flera tävlingar. Endast genom att utveckla ditt lag över åren kommer du att kunna uppleva den sanna fotbollsledningen, och även om den kortsiktiga framgången fortfarande är ganska viktig så är fullgörandet av de långsiktiga målen och säkerställa att allt går enligt din plan det viktigaste om du verkligen siktar på att vara bland de bästa fotbollsklubbarna i världen. Introduktionen av klubbens vision innehåller det gamla styrelserummet som tillåter dig att starta en kurs i framtiden med femårsplaner och säsong-för-säsong-mål.



    Angående grafiken. Football Manager 2020 har den mest avancerade grafiken i serien, med designade karaktärmodeller, förbättrat ljus, och reformerad plangrafik. Tillsammans med alla andra nyheter och förbättringar så erbjuder Football Manager 2020 den mest realistiska fotbollsledningsupplevelsen tillgänglig idag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Football Manager 2020

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Football Manager 2020

    Valentin Houssais
    Valentin Houssais
    2019 skáb 18 11:30 dlcompare.fr
    J'attends trop ce jeu pour jouer avec l'OM et gagner la LDC. Trop hate :)
    Jag ser verkligen fram emot den här matchen för att spela med OM och vinna LDC. Jag kan inte vänta :)
    Bishop
    Bishop
    2019 skáb 15 17:13 dlcompare.fr
    Ma dernière expérience de jeu de gestion de football est LFP Manager 07 et là je suis prêt à me lancer car ça me manque puis depuis l'année dernière j'hésitais. Merci DLcompare !
    Min senaste erfarenhet av ett fotbollshanteringsspel var LFP Manager 07 och nu är jag redo att börja spela det eftersom jag saknar det och sedan förra året har jag tvekat. Tack DLcompare!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev