Instant Gaming EU
 
 

Köp Football Manager 2021

  • PC
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Football Manager 2021 har skapats med hjälp av år av samlad erfarenhet av att utveckla serien för att ge dig den mest kompletta fotbollsupplevelsen. Denna nya del av den populära serien kommer med massor av nya funktioner som förbättrar samtliga av spelets aspekter.



    Sättet du kommunicerar med dina spelare och media har förändrats avsevärt och kommer att ha större inverkan på hela spelet. Football Manager 2021 inkluderar ett nytt Gest-system för att betona din kommunikation genom skyltar, ett snabb-chatt för att prata med spelare och journalister när som helst, ett omdesignat presskonferenssystem där klubbens pressofficer kommer att följa med dig och möjligheten att ha personliga samtal med flera personer samtidigt.



    Spelet har också förbättrad grafik vilket ger den mest realistiska simuleringen någonsin i serien. Du kommer att ha en total fördjupning i världen av fotbollsklubbsskötsel med förbättringar av överföringssystemet som gör att du kan närma dig agenter direkt och delta i rekryteringsmöten.



    Med massor av nya funktioner levererar Football Manager 2021 nya nivåer av djup och drama samt dynamiska, verklighetstrogna förvaltningsupplevelser.

    Läs mer

    De bästa priserna för Football Manager 2021

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Football Manager 2021

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev