Instant Gaming EU
 
 

Köp Ice Age Scrat's Nutty Adventure

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Den mest kända förhistoriska ekorren är tillbaka i ett nytt och roligt äventyr. Hjälp Scratch att återfå sin värdefulla nöt, som han har förlorat efter att ha råkat utlösa en mekanism i det gamla Scratazon-templet. Det enda sättet att återfå den är att hitta de fyra legendariska kristallnötterna som finns utspridda över hela landet. Vår hjälte kommer att påbörja en episk resa som tar honom genom Ice Age-världen medan han försöker hitta de mystiska föremålen som kan hjälpa honom att återfå sin mest värdefulla skatt.



    Ice Age: Scrat's Nutty Adventure är ett 3D-actionspel med platformerelement där Scratch måste hantera alla typer av farliga situationer och fiender när han försöker övervinna sin legendariska otur och överleva detta äventyr i ett stycke. Han kommer att besöka klassiska platser och träffa bekanta karaktärer från Ice Age-universumet när han går framåt i spelet, låser upp extra krafter och upptäcker massor av skatter.



    Kommer hans otur att göra det möjligt för honom att äntligen behålla sin nöt? Det är ganska osannolikt men det är också väldigt roligt att se honom försöka göra det.

    Läs mer

    De bästa priserna för Ice Age Scrat's Nutty Adventure

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Ice Age Scrat's Nutty Adventure

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev