Instant Gaming EU
 
 

Köp Terminator: Resistance

  • PC
  • PS5
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Terminator: Resistance är en ny version av det universum som skildras i den populära sci-fi-filmsagan. Den här titeln är baserad på The Terminator och T2: Judgement Day och fokuserar på händelserna i den möjliga framtid som förekommer i båda filmerna, där mänskligheten är på gränsen till utrotning i ett krig mot maskinerna.



    Skynet är den maximala exponenten för en artificiell intelligens som utvecklats av människor och som får självmedvetenhet. När den lyckas sprida sig till miljontals datorservrar över hela världen inser dess skapare den oändliga potential den har och beslutar sig för att avaktivera den. Men Skynets självbevarandeprotokoll drar slutsatsen att människor är ett hot mot dess primära mål, att skydda världen, och dess enda alternativ är att eliminera hotet. Som ett resultat av dess förmåga att kontrollera maskiner genom hela världen hamnar människor och maskiner i ett totalt krig där vårt beroende av de maskiner vi har skapat leder till ett scenario där människor är på väg att försvinna.



    Det är under denna period som Terminator: Resistance äger rum. Spelet är en förstapersonsskjutare som utspelar sig i en postapokalyptisk framtid där maskinerna är på väg att förstöra de sista resterna av mänskligt motstånd. Med hjälp av högteknologiska cyborgs, kända som Terminators, är Skynet nära att leverera det dödliga slaget som kommer att sätta stopp för detta krig och förgöra mänskligheten. Terminatorerna är dödliga dödsmaskiner vars motståndskraft och fysiska kapacitet inte kan mäta sig med människor, och några av de sista modellerna som utvecklats har till och med förmågan att förklä sig som människor för att infiltrera motståndsrörelsen och förgöra dem inifrån. Du kommer att vara en del av den osannolika gruppen av överlevare och hjältar som fortfarande försöker kämpa mot Terminatorerna med begränsade medel. Trots bristen på resurser och maskinernas tekniska överlägsenhet kommer du att göra ditt bästa för att överleva och kämpa i ett krig som du med största sannolikhet kommer att förlora, men om du måste dö kommer du att göra det kämpande.

    Läs mer

    De bästa priserna för Terminator Resistance

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Terminator: Resistance

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev