Instant Gaming EU
 
 

Köp Volcanoids

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Volcanoids är ett unikt och spännande överlevnadsskjutspel med basbyggande i en öppen värld som erbjuder spelarna en uppfriskande annorlunda spelupplevelse. Spelet utspelar sig på en vulkanisk ö och introducerar dig till en värld som plågas av frekventa utbrott, där du måste använda en gigantisk borrmaskin för att skapa en bas och avslöja de mysterier som ligger under ytan. Med sin imponerande grafik, en fängslande berättelse och en mängd olika spelalternativ erbjuder Volcanoids en spännande och oförglömlig spelupplevelse.



    I Volcanoids spelar du som en överlevare som är strandsatt i en hård miljö där det enda sättet att överleva är att gräva ner i jordskorpan och bygga en kraftfull bas med hjälp av den enorma borr som du upptäcker. Spelet har ett unikt mekaniksystem där spelarna borrar ner för att upptäcka fler resurser och gruvor. Samtidigt försöker de hålla sin bas säker från robotfiender som strövar runt på spelets karta. Systemet för att bygga basen är intuitivt och spelarna kan enkelt uppgradera sina borrar för att ta sig an mäktigare fiender och bryta djupare resurser. Spelmekaniken i Volcanoids erbjuder spelarna en mängd action och strategi. Du utforskar ön, samlar resurser, slåss mot robotar, uppgraderar din borr och fattar taktiska beslut. Ibland får du kämpa för att hindra din bas från att tas över av de dödliga robotarna, vilket gör att spelet är utmanande och engagerande. Spelet har också flerspelaralternativ, inklusive online- och delad skärmlägen som gör det möjligt för spelare att samarbeta med sina vänner för att ta sig an spelets utmaningar.



    Sammanfattningsvis är Volcanoids ett spel som erbjuder en unik och spännande kombination av basbygge, skytte och överlevnadsspel. Den imponerande grafiken, den uppslukande handlingen och den intuitiva mekaniken gör det till ett utmärkt val för fans av spel med öppen värld som letar efter en ny version av genren. Oavsett om du spelar ensam eller med vänner kommer du att upptäcka att Volcanoids erbjuder massor av action och utmaningar som gör att du kommer tillbaka för mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Volcanoids

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Volcanoids

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev