Instant Gaming EU
 
 

Köp Unity of Command II

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Unity of Command II är det perfekta spelet för alla som gillar turbaserad strategi med andra världskriget som tema. Du kontrollerar den allierade sidan och måste hantera ett antal viktiga aspekter av frontlinjen, från själva striderna till resurshantering och logistik mer allmänt. Unity of Command II tar med sig de framgångsrika funktionerna från sin föregångare och lägger till några nya, som t.ex. krigsdimma som kamouflerar outforskade delar av kartan. Du måste skicka ut spanare för att avslöja dem.



    Unity of Command II erbjuder flera olika spellägen. Det viktigaste är en dynamisk kampanj som erbjuder dig en mängd olika uppdrag med flera förgreningar, vilket ger dig en bra nivå av omspelbarhet och olika synvinklar på andra världskriget. Tillägget av bonusmål låter dig också delta i scenarier med alternativ historia genom att föreställa dig plausibla situationer.



    Högkvarteret är en av de nya funktionerna i Unity of Command II och det gör att du kan hantera dina enheter på slagfältet, inklusive förnödenheter och nödåtgärder.



    Unity of Command II tar också tillbaka allt innehåll som gjorde det första spelet så framgångsrikt, inklusive en scenarioredigerare som gör att du kan spela på axelsidan.



    Om du letar efter ett bra turbaserat strategispel om andra världskriget är Unity of Command II något för dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Unity of Command II

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Unity of Command II

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev