Eneba COM
 
 

Köp Immortal Realms: Vampire Wars

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Immortal Realms: Vampire Wars är ett strategispel som påminner om Total War-serien men med en mörk twist. Spelet utspelar sig i en region som domineras av olika vampyrklaner som har styrt sina respektive territorier i relativ fred i hundratals år. I Warmont, Bloodthrones rike, styr Vlad och Cecilia Dracul över ett hov av vampyrer medan de frossar i sina mänskliga undersåtar. I öster, i Mourterras kalla och öde land, de dödas land, bor den korrupta blodslinjen Nosfernus. I Esain, The Frozen North, utför Moroia förbjudna blodmagiska ritualer i ett ständigt sökande efter makt. Men grunderna för vampyrernas värld kommer att skakas om när krigets lågor hotar att förstöra den bräckliga fred som har upprätthållit den nuvarande situationen i åratal.



    Immortal Realms: Vampire Wars är ett turordningsbaserat strategispel där du styr en av tre olika vampyrklaner. Var och en av dem har unika krafter, trupper, karaktärer och spelmekaniker och allteftersom spelets historia utvecklas kommer du att upptäcka vampyrvärldens hemligheter när du slåss mot andra vampyrherrar. Spelet har en spelmekanik som liknar Total War-spel, där du förflyttar din lord och armé genom en karta som är uppdelad i flera territorier. Varje lord har ett visst antal rörelse- och handlingspoäng som de kan använda för att förflytta sig till olika platser och delta i olika aktiviteter. Striderna är turordningsbaserade och du placerar ut dina trupper och flyttar dem på ett rutnät för att attackera dina fiender. Var och en av lorderna har en olika uppsättning vampyrkrafter som representeras av kort som kan användas i strid för att få olika effekter.



    Spelet innehåller en kampanj för en spelare med tio scenarier, men det har också ett sandlåde-läge med öppen värld och ett skirmish-läge för dem som vill ha en annorlunda upplevelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för Immortal Realms Vampire Wars

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Immortal Realms: Vampire Wars

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev