Instant Gaming EU
 
 

Köp Railway Empire 2

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Förvandla ett litet järnvägsföretag till ett enormt företag som kan driva landets ekonomi på Railway Empire 2. I det här simuleringsspelet äger du ett litet transportföretag i början av 1800-talet och måste få det att växa och överträffa alla konkurrenter. Ditt mål är att skapa ett ständigt växande järnvägsnät som transporterar varor och människor i hela landet.



    Railway Empire 2 Du har tillgång till ett brett utbud av tillgångar för att skapa det perfekta järnvägsnätet, förutsatt att du kan hantera ditt företags ekonomi så att du har råd med det. Kontrollera dina utgifter, utforma en bra expansionsplan och du kommer snart att utöka din kontroll över territoriet. Vare sig det är i USA eller i Europa erbjuder spelet dig detaljerade kartor som innebär flera utmaningar. Vart och ett av dina beslut kommer att påverka ditt företags framtid.



    I Railway Empire 2 kan du välja mellan sex olika karaktärer för att styra företaget. Var och en av dem har unika egenskaper och gör att du kan ta dig an de fem kapitlen i kampanjen på olika sätt. Railway Empire 2 har också en mängd olika spellägen, inklusive kooperativt flerspelarläge online så att du kan dela det roliga med dina vänner.

    Läs mer

    De bästa priserna för Railway Empire 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Railway Empire 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev