Instant Gaming EU
 
 

Köp Deadly Days

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Deadly Days är ett spännande spel för spelare som älskar utmaningar. I det här spelet utforskar du den postapokalyptiska världen Deadly Days där du försöker överlista och överleva zombieapokalypsen samtidigt som du skyddar din bas från horder av zombies. Du måste hantera resurser, bygga försvar och använda vapen för att hålla dig säker i detta spännande äventyr.



    Målet i Deadly Days är enkelt: överlev så länge du kan genom att hantera förnödenheter, bygga försvarsstrukturer, leta efter värdefulla föremål och använda kraftfulla vapen mot vågor av odöda fiender. Handlingen stannar aldrig med slumpmässigt genererade uppdrag och händelser som ger spelarna unika upplevelser varje gång de spelar. Med sitt uppifrån-och-ned-perspektiv som påminner om klassiska arkadspel erbjuder Deadly Days ett intensivt strategiskt spel som håller spelarna på tårna hela tiden.



    Med flera olika svårighetsgrader är Deadly Days perfekt för både avslappnade spelare som vill ha en lättsam upplevelse och hardcore strateger som söker något mer utmanande. Vare sig det handlar om att bygga upp din bas eller slåss mot obevekliga zombiehorder - ingen spelomgång är någonsin densamma! Så om du är redo att anta utmaningen att överleva i en postapokalyptisk värld fylld av faror - ta då dina vapen och gör dig redo för Deadly Days väntar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Deadly Days

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Aktivera din kod på Ubisoft Connect.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Deadly Days

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev