Instant Gaming EU
 
 

Köp Indoorlands

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bli chef för din egen inomhuspark i Indoorlands, det roligaste du kan ha utan att behöva gå ut. I den här nöjesparkssimulatorn måste du utforma och bygga åkattraktioner, få lojala kunder och driva en framgångsrik verksamhet på en och samma gång.



    I läget "Skapa din egen åkattraktion" kan du skapa en parkattraktion från grunden. Designa allt från nålhjul till karuseller och aldrig tidigare skådade maskiner som kommer att driva sina åkare till vansinne. Du kan också styra din åkattraktion och se hur dina besökare reagerar på varje uppgång och nedgång.



    Åkattraktioner är inte det enda du kan utforma. Du kan bygga alla typer av attraktioner, hallar, butiker och mycket mer. Du kan bygga en verkligt unik park som kommer att locka tusentals besökare varje dag. Du kan till och med bygga din egen typ av berg- och dalbana genom att kombinera olika teman.



    Genom att uppfylla dina besökares förväntningar och göra dem nöjda kan du bli den nöjesparksmagnat du alltid drömt om att bli. Ta chansen att bli storspelare med Indoorlands.

    Läs mer

    De bästa priserna för Indoorlands

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Indoorlands

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev