Eneba COM
 
 

Köp Railroad Corporation

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Återuppliva ångans guldålder i Railroad Corporation, ett strategispel som utspelar sig i Amerika på 1800-talet. Som järnvägsmagnat ska du bygga ett imperium i den spirande ekonomin i USA, bygga broar mellan samhällen, leverera varor och besegra dina rivaler i transportspelet.



    Ta emot och uppfyll kontrakt för att bygga järnvägsnät över hela USA. Bygg dina spår, stationer, tunnlar och broar. Förvärva egna fastigheter och expandera din verksamhet. Hantera din ekonomi genom att ta lån och hantera dina anställda. Tänk långsiktigt och lägg upp strategier för att få det bästa avtalet, kontrollera resurser, hantera din ekonomi och ja, utöva politiskt inflytande för att få vänliga lagar antagna till din fördel.



    Och om du är ett tågfantast kan du också beundra de historiskt korrekta tågen på Railroad Corporation, som John Bull, Dewitt Clinton, Pioneer och många fler. Du kan ägna dig åt kontinuerligt järnvägsbygge i Sandbox-läget eller spela med vänner i samarbets- och tävlingslägen för flerspelare online. Alla ombord!

    Läs mer

    De bästa priserna för Railroad Corporation

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Railroad Corporation

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev