Instant Gaming EU
 
 

Köp DCL - The Game

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det här är det officiella videospelet för Drone Champions League, världens ledande serie om drönarrallyt. Spelet är nära modellerat för att återge verkliga drönarflygbeteenden. Faktum är att det är så exakt att de bästa piloterna i spelet kan tävla i DCL Draft selection, där de kan delta i en tävling med riktiga racingteam. I Drone Champions League flyger du som ett proffs genom 30 fantastiska banor som sätter dina pilotkunskaper på prov med olika utmaningsnivåer. Det finns fyra flyglägen, Arcade, GPS, Angle och Acro-läge, och tre spellägen, Free Flight, Time Attack och online multiplayer med upp till 30 personer.



    Om du är nybörjare börjar du i Arcade-läget med förenklade kontroller och automatisk höjdkontroll. Allt eftersom du får erfarenhet och förtroende för dina pilotkunskaper kommer GPS- och Angle-läget att ge dig direkt kontroll över fler av drönarens möjligheter tills du är redo att spela i Acro-läget, som är hur professionella piloter flyger, med fullständig kontroll över din drönare.



    Flera kontrollalternativ finns tillgängliga i Drone Champions League. För den mest uppslukande upplevelsen kan du ansluta din sändare om du har en sådan och styra din drönare precis som om du styrde en drönare i verkligheten, vilket gör att du kan öva om du redan är en erfaren fan av drönarrallyt.

    Läs mer

    De bästa priserna för DCL The Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Ladda ner ditt spel från Windows 10/Microsoft Store

    Kommentarer om DCL - The Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev