Eneba COM
 
 

Köp Fight'N Rage

  • PC
  • PS5
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Världen som vi känner den existerar inte längre. Mutanter har tagit kontroll över planeten efter att en global elektromagnetisk puls har förstört all elektronik i hela världen. Nu är det The Boss och hans mutanter som bestämmer, och mänskligheten är dömd till slaveri. Men tre hjältar födda ur förtvivlan kommer att kämpa för att besegra mutanterna och återställa världen till vad den en gång var. Två människor med hjälp av en mutantrebell ger sig ut på en farlig resa för att störta The Boss och hans mutantarmé.



    Gal är en flicka som rymt från slavhandlare. Hon är expert på sin egen kickboxningsbaserade kampsport, kan undvika dödliga attacker och specialiserar sig på närstrid mot flera motståndare. Ricardo är en skrymmande minotaur och människorättsaktivist vars brottningsrörelser och långa räckvidd gör att han kan förstöra fiender med kraftfulla kombinationer. F. Norris är en ninja av okänt ursprung vars fantastiska snabbhet gör att han kan avsluta fiender på ett ögonblick och fly innan han skadas.



    Fight'N Rage är ett kooperativt side-scroller beat'em up för tre spelare inspirerat av de klassiska arkadspelen från 90-talet. Spelet har ett stridssystem som låter dig utföra combos för att orsaka ökad skada på fiender, men också vapen och ett pareringssystem som gör spelet enkelt att spela men svårt att bemästra. Under spelets gång fattar du beslut som bestämmer berättelsens förlopp, så även om förloppet är linjärt är utfallen varierande och spelupplevelsen varierad. Du kan också låsa upp 20 olika karaktärer att spela, samt bonusfunktioner som ökade svårighetslägen, extra innehåll, nya spellägen och kostymer till dina karaktärer.



    Om du vill återuppleva dina bästa stunder när du spelade beat'em up-arkader förr i tiden är Fight'N Rage ett komplett spel som erbjuder dig det bästa av genren med häftig grafik och explosiv action.

    Läs mer

    De bästa priserna för Fight'N Rage

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kommentarer om Fight'N Rage

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev