Instant Gaming EU
 
 

Köp Budget Cuts 2: Mission Insolvency

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Budget Cuts 2: Mission Insolvency är ett VR-äventyrsspel som låter dig hämnas på korrupta företag som utnyttjar sina anställda. Efter att ha rymt från Transcorp Office i det förra spelet upptäcker du nu att det onda företaget har en ny skändlig plan: att använda robotar för att ta över det enkla kontorsarbetet. När arbetarnas rättigheter trampas sönder är det upp till dig att smyga in på företaget och utföra lite gott gammalt företagssabotage.



    Använd en arsenal av vapen och utrustning för att stoppa robothotet. De ikoniska teleporteringsportalerna återkommer, men du har nya leksaker att leka med. Ta ut robotar på avstånd med en båge. Använd förstoringsglaset för att upptäcka och spåra fiender, kasta kastknivar eller slå ut dina fiender med ett slag i huvudet.



    Det finns en ny Mutators-patch som lägger till flera spelalternativ tillBudget Cuts 2: Mission Insolvency. Tillkomna funktioner inkluderar en bullet-time-funktion, möjligheten att använda den vänstra analoga pinnen för att röra sig precis som i traditionella FPS-spel, aim assist, gravitationsmodifierare och mycket mer. Det är dags att plocka upp ett vapen och visa dessa företagsfeta katter exakt vem som kommer att få stryka på foten!

    Läs mer

    De bästa priserna för Budget Cuts 2 Mission Insolvency

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Budget Cuts 2: Mission Insolvency

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev