Instant Gaming EU
 
 

Köp Contraband Police

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det är 1981 och bergsområdet Karikatka är en favoritplats för smuggling av olagliga varor från ett land till ett annat. Gränsen mellan Acarist People's Republic och dess grannland bevakas strängt av människor som du. Som en av gränsvakternas inspektörer måste du göra allt som krävs för att förhindra att förbjudna varor kommer in i ditt hemland.



    Contraband Police är en simulator med öppen värld som sätter dig i rollen som gränsvakt. Du måste kontrollera transiteringen av människor och varor genom gränsen, vilket kräver att du utför massor av olika dagliga uppgifter. Dessa inkluderar dokumentkontroll för att se till att alla uppfyller de ständigt ökande kraven och smugglingsdetektering, vilket kräver att du använder lämpliga verktyg för att söka igenom fordon efter smugglade varor.



    Contraband Police är det inte konstigt att smugglarna blir våldsamma om de blir tagna på bar gärning. Därför bör du vara beredd att engagera dem i skottväxlingar och biljakter.



    Contraband Police är en detaljerad simulator som till och med låter dig anpassa vaktposterna och förbättra polisbilarna för att bättre klara ditt uppdrag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Contraband Police

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Contraband Police

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev