Instant Gaming EU
 
 

Köp Endzone - A World Apart

  • PC
  • PS5
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Endzone: A World Apart är ett strategispel för byggande och förvaltning som ger dig befälet över ett samhälle av överlevande som har överlevt en kärnvapennedgång. År 2021 slutade en serie terroristattacker mot kärnkraftsanläggningar med att världen hamnade i kaos. Grupper av människor lyckades ta skydd i underjordiska anläggningar som skulle skydda dem från strålning men det har redan gått 150 år sedan dess. Du kommer att vara den som ansvarar för att leda ett av dessa samhällen när det kommer ut ur sitt skydd och tar sig an den långa och farofyllda processen att återuppbygga en bosättning på ytan. Miljön runt omkring dig är vagt bekant efter så lång tid isolerad och du kommer att behöva säkra en plats för att bygga din bosättning från grunden och guida de överlevande när de återuppbygger, utforskar och försöker överleva i det nya landet.



    Den nukleära apokalypsen har påverkat världen och klimatet, djurlivet och miljön har förändrats mycket. Du måste ta hand om dina vatten- och matförråd genom att bygga de anläggningar som behövs för det, inklusive fält för att odla dina egna grödor, en jaktstuga och mycket mer. När du väl har fått dina grundläggande behov tillgodosedda måste du tänka på att expandera din bosättning och kanske skicka grupper av människor för att utforska territoriet runt omkring. De kanske kan hitta ovärderliga skatter bland resterna av den civilisation som förstördes av strålningen.



    Allt eftersom spelet fortskrider måste du hålla ett öga på strålningsnivåerna och det oförlåtande vädret, som sätter dina ledaregenskaper på prov och som potentiellt kan förstöra din bosättning med fruktansvärda sandstormar eller surt regn.

    Läs mer

    De bästa priserna för Endzone A World Apart

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Endzone - A World Apart

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev