Instant Gaming EU
 
 

Köp Circle Empires

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Circle Empires är ett unikt strategispel i realtid som utvecklats av Luminous. I det här spelet blir du härskare över ditt eget imperium och måste bygga upp det från grunden. På den strategiska kartan börjar du med en enda cirkel som representerar ditt ursprungliga rike. Allt eftersom du går framåt i spelet kan du expandera ditt imperium för att erövra nya territorier och rekrytera mäktiga ledare som hjälper dig att förvalta ditt växande rike.



    Den viktigaste funktionen i Circle Empires är dess "cirklar"-system, där varje erövat territorium representeras som en enskild cirkel på den strategiska kartan. Varje cirkel innehåller resurser som guld och mat som kan brytas för att producera kraftfullare trupper och byggnader för ditt ständigt växande rike. Du kan också använda diplomatiska taktiker som handel eller allianser med angränsande cirklar för att få fördelar över rivaliserande riken.



    Förutom att erövra fiendeimperier erbjuder Circle Empires olika utmanande nivåer som kräver att spelarna slutför mål inom en bestämd tidsperiod. Det finns också ytterligare spellägen som skirmish där spelarna slåss mot AI-motståndare från datorn eller co-op challenge där två spelare kan samarbeta mot AI-fiender från datorn. Med sitt unika cirkelsystem och en rad dynamiska nivåer är Circle Empires en otroligt rolig och beroendeframkallande RTS-upplevelse!

    Läs mer

    De bästa priserna för Circle Empires

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Circle Empires

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev