Eneba COM
 
 

Köp Circle Empires Tactics

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Storm på slagfältet med Circle Empires Tactics, en ny, aldrig tidigare skådad version av det ursprungliga Circle Empires. Skapa en armé och uppgradera dina enheter allt eftersom du växer i styrka, och skicka sedan ut dem i strategiska turordningsbaserade strider. Förklara dina order och se hur de utförs i strid. Du kommer att misslyckas eller lyckas beroende på hur väl du kan förutse och motverka din fiendes drag.



    Välj din fraktion: det mänskliga imperiet, orc-zardalliansen eller de maskerade trollkarlarna av ljus och mörker. Varje grupp har sina egna styrkor och fördelar - välj den som bäst passar din spelstil och föredragna taktik.



    Delta i en kampanj i singelspelarläget. Uppfyll uppdrag för att vinna halvgudarnas gunst och alliera dig med dem för att få gåvor som kan göra dig starkare. Men om du har en tillräckligt stark armé, vem behöver då Demigods? Förråda och besegra dem för att bli ännu mäktigare.



    Spela en allians med vänner i co-op-läge, eller så kan du slåss mot dem i samtidig PvP. Du måste korrekt förutse din fiendes rörelser för att vinna över dem i strid; spelar du för förutsägbart kommer de att slå din armé.



    Och om du är trött på att spela Circle Empires Tactics i solokampanjen eller i flerspelarläget kan du också utforma dina egna kartor med hjälp av en inbyggd redigerare. Du kan placera hinder, resurser och fiender var du vill och testa ditt arbete i PvP eller co-op. Du har allt du behöver för ett spel av ren strategi här i Circle Empires Tactics.

    Läs mer

    De bästa priserna för Circle Empires Tactics

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Circle Empires Tactics

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev