Instant Gaming EU
 
 

Köp Airborne Kingdom

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Airborne Kingdom är ett fantasy stadsbyggnadsverk för en spelare med strategiska element som utvecklades och publicerades av The Wandering Band som deras första spel. I studions sammansättning ingår personer som deltagit i skapandet av spel som Battlefield eller Dragon Age.



    Din uppgift i Airborne Kingdom är att bygga en skyhög flygande stad. Du kommer att förvalta den och tillgodose invånarnas behov, samt upptäcka spelvärlden, och du måste också skaffa och fördela de resurser som behövs för befolkningstillväxten. Du kan också skapa handelsvägar genom att handla med andra riken, hjälpa dem att söka efter artefakter och skaffa dig kunskap från dem som gör det möjligt för din tekniska utveckling, vilket kommer att förbättra ditt folks villkor. Kartorna genereras slumpmässigt, så varje spel kommer att vara annorlunda. När du utforskar kartorna kommer du att stöta på små bosättningar och nomadstammar som du kan införliva i ditt rike.



    Airborne Kingdom är grafiskt utvecklat i en 3D-miljö. Platserna i spelet ser sagolika ut, med omgivningar i pastellfärger med vacker belysning. Musiken till spelet är komponerad av Simon Desrochers och Paul Aubry, kända från soundtracket till bland annat Innerspace.

    Läs mer

    De bästa priserna för Airborne Kingdom

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Airborne Kingdom

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev