Instant Gaming EU
 
 

Köp Signs of the Sojourner

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Signs of the Sojourner är ett kortsamlarspel med berättelse om att ansluta och kommunicera med varandra. Din mamma har gått bort och du tar över hennes butik. Det utspelar sig i en världslik snar framtid och du kommer att resa till olika platser för att få gods som du behöver till din butik. Världen är formad av isolerade samhällen som har hårda ödemarker mellan dem, så det är inte lätt att få tag på varorna du behöver.



    Din kortlek är din karaktär och korten är dina erfarenheter och relationer. Olika kortlekar har olika utkomster, så spelet handlar mer om att fatta beslut om att ha det liv du vill och mindre om att ha den mest kraftfulla kortleken. Korter som "chatter", "observe" och "accommodate" formar konversationerna med folk du träffar. Men desto längre du är hemifrån för att hitta gods, ju mer "fatigue"-kort kommer att dyka upp i din kortlek, och ta upp värdefullt utrymme i ditt förråd.



    När du pratar med någon utbyter du kort fram och tillbaka. Kort kommer med symboler och du behöver hålla igång kedjan. Att hålla med dem höjer din buffert med sköldar samtidigt som ifall du inte håller med dem gör dig frustrerad. Konversationer kommer även att göra att du ändrar din kortlek för att anpassa från urvalet du har till förfogande. Om du misslyckas kommer NPC att gå ifrån dig.

    Läs mer

    De bästa priserna för Signs of the Sojourner

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Signs of the Sojourner

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev