Instant Gaming EU
 
 

Köp Gigantosaurus The Game

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gigantosaurus The Game är ett spännande äventyrsspel som är baserat på den populära animerade barnserien Gigantosaurus. Spelet tar spelarna med på en episk resa genom Gigantosaurus förhistoriska värld, där de får ta på sig rollen som fyra dinosaurievänner - Rocky, Tiny, Mazu och Bill - när de ger sig ut på spännande uppdrag och utforskar vidsträckta miljöer fyllda av faror och mysterier.



    Kärnan i Gigantosaurus The Game är den spännande handlingen som följer de fyra dinosaurievännerna när de försöker avslöja hemligheterna i sin förhistoriska värld och avslöja den legendariska Gigantosaurus mysterier. Spelarna måste använda sin problemlösningsförmåga och sitt strategiska tänkande för att övervinna hinder, lösa pussel och besegra utmanande fiender för att ta sig fram i spelet.



    Med sin fantastiska grafik och medryckande spelupplevelse är Gigantosaurus The Game ett roligt och engagerande äventyrsspel som kommer att tilltala spelare i alla åldrar. Oavsett om du är ett fan av den animerade originalserien eller bara letar efter ett nytt och spännande spel att spela, kommer Gigantosaurus The Game garanterat att ge dig många timmars underhållning och spänning. Så varför inte följa med Rocky, Tiny, Mazu och Bill på deras episka äventyr och upptäcka hemligheterna i Gigantosaurus förhistoriska värld redan idag.

    Läs mer

    De bästa priserna för Gigantosaurus The Game

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Kommentarer om Gigantosaurus The Game

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev