Eneba COM
 
 

Köp Azur Lane: Crosswave

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Azur Lane: Crosswave är ett spel som tilltalar spelare i alla åldrar. Det är ett actionskjutspel med strategiska element och erbjuder en unik upplevelse för spelare som vill ha mer än bara en typisk skyttespelare. Spelare har möjlighet att anpassa sin egen flotta av skepp, vart och ett med sina egna speciella förmågor och vapen. De måste ta sig an utmanande uppdrag när de strävar efter att bli den starkaste flottan i världen.



    Azur Lane: Crosswave samlar karaktärer från olika marinkulturer runt om i världen och kombinerar dem i en spännande berättelse full av strider och överraskningar. Allt eftersom du går framåt i Azur Lane: Crosswave's expansiva kampanjläge kan du uppgradera dina fartygsflickor med ny utrustning och nya färdigheter samtidigt som du skapar starka band mellan dina besättningskamrater. Du måste också lära dig hur du bäst använder varje karaktärs unika styrkor för att vinna varje strid!



    Sammantaget ger Azur Lane: Crosswave spelarna massor av utmaningar som kommer att testa deras strategier och taktik när det gäller strider mellan flottor eller mot gigantiska bossar. Med vacker 3D-visualisering som drivs av Unreal Engine 4-teknologi, fantastiska animationssekvenser under mellansekvenser med några av Japans bästa röstskådespelare och djupa anpassningsmöjligheter för din flottas flickors förmågor.

    Läs mer

    De bästa priserna för Azur Lane Crosswave

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Azur Lane: Crosswave

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev