Instant Gaming EU
 
 

Köp Exit the Gungeon

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Gungeon-universumet når sin stora final med Exit the Gungeon. Det här plattformsspelet, som är utformat för Gungeon-fans, är ett arkadliknande bullet hell-plattformsspel som kommer att sätta dina färdigheter på ett sista prov innan ridån faller och du äntligen kommer ut ur Gungeon.



    På grund av en verklighetsförändrande paradox faller Gungeon sönder! Du måste lämna den så fort som möjligt, men dina fiender kommer inte att göra det lätt för dig att bara gå ut. Tack och lov har Sorceress välsignat din pistol med nya krafter. Allt eftersom din kill combo ökar kommer din pistol att utvecklas till en mer kraftfull form. Ju högre din combo är, desto kraftfullare blir ditt vapen, vilket gör att du kan ta dig an de bokstavliga horder av Gundead-fiender som kommer i din väg.



    Kämpa dig förbi de arga Gundead som är fast beslutna att skicka dig till en tidig grav. Kämpa mot rasande bossar i snabbt stigande hissar och skiftande rum. Möt några bekanta ansikten från Gungeon-universumet på din väg uppåt. Är du redo att ta farväl av Gungeon? Har du vad som krävs för att lämna detta kulhelvete? Spela Exit the Gungeon och ta reda på det.

    Läs mer

    De bästa priserna för Exit the Gungeon

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Exit the Gungeon

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev