Instant Gaming EU
 
 

Köp Tank Mechanic Simulator

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Tank Mechanic Simulator är ett spel för spelare som gillar att pyssla med maskiner och motorer. Spelet låter spelarna uppleva livet som stridsvagnsmekaniker, från att reparera stridsvagnar till att upptäcka hemligheter gömda i övergivna krigsfordon. Spelarna kommer att kunna utforska 10 olika nivåer som utspelar sig på olika platser runt om i Europa, allt från övergivna militärbaser till täta skogar och byar.



    I Tank Mechanic Simulator måste spelarna inspektera sina fordon noggrant innan de börjar reparera eller modifiera dem. Detta inkluderar att leta efter skador på stridsvagnens utsida samt att kontrollera dess interna system som t.ex. bränsleledningar och elektriska komponenter. När spelarna tar sig fram genom varje nivå kan de använda sina förvärvade kunskaper om stridsvagnar för att reparera dem snabbare och effektivare.



    Målet med Tank Mechanic Simulator handlar inte bara om att reparera stridsvagnar utan också om att avslöja vad som finns under deras rostiga pansarplåt - och avslöja historier som har varit begravda sedan andra världskriget tog slut. Spelarna kan hitta samlarobjekt som berättar historier om modiga soldater som stred under denna konflikt samtidigt som de återställer dessa kraftfulla maskiner till arbetsförhållanden.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tank Mechanic Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Tank Mechanic Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev