Instant Gaming EU
 
 

Köp Plane Mechanic Simulator

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Plane Mechanic Simulator är en spännande och uppslukande spelupplevelse från Cobble Games och Disaster Studio, utgiven av Movie Games S.A. och PlayWay S.A.. Spelet sätter spelarna i rollen som en professionell flygplansmekaniker som har till uppgift att underhålla flygplan från kommersiella flygplan till militära jetplan. Att transportera passagerare eller att ta itu med fiender är alla jobb för dina mekaniska färdigheter.



    Plane Mechanic Simulator har utvecklats i samarbete med riktiga mekaniker och har skapat realistiska simuleringar av varje flygplans system som kan vara farliga om något går fel, så du måste vara vaksam och samtidigt använda specialverktyg som nitar och skiftnycklar för att garantera en säker passage för alla inblandade. Undersök motorer, byt ut kablar och koppla kretsar; spelarna kommer att få massor av varierande utmaningar kastade på sig som testar deras problemlösningsförmåga samtidigt som de slipar på sin observationsförmåga som en riktig mekaniker kan stöta på på jobbet. Trots den realistiska visuella bilden har Plane Mechanic Simulator utformats på ett sådant sätt att även nybörjare kan reparera virtuella flygplan utan att känna sig överväldigade av hur komplext det kan bli: handledning hjälper nybörjarspelare att guida dem genom varje steg de tar för att bli certifierade flygtekniker. Uppdragen presenterar olika scenarier som kräver snabba beslut innan det är för sent - för att säkerställa att varje jobb slutförs med framgång.



    Så om du är en blivande mekaniker eller helt enkelt en flygentusiast kan Plane Mechanic Simulator vara det perfekta spelet för dig att finslipa dina färdigheter och skaffa dig värdefull erfarenhet inom flygplansunderhåll.

    Läs mer

    De bästa priserna för Plane Mechanic Simulator

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Plane Mechanic Simulator

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev