Instant Gaming EU
 
 

Köp Wildermyth

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Wildermyth tar dig med på ett äventyr som sträcker sig över flera livstider. I det här procedurellt genererade turbaserade taktiska rollspelet leder du ett gäng hjältar som växer från bönder på låg nivå till legendariska äventyrare. Vart kommer din historia att ta dig? Lev livet som en äventyrare och välj ditt eget öde.



    Stig in i riket Yondering Lands, en plats där varje landskap och varelse är en handmålad papperstillverkning. Utforska underbara fantasyplatser och möt unika monster som klockverksdödingar, psioniska insektsdrakar och mycket mer.



    I likhet med traditionella rollspel för bordspelare fokuserarWildermyth på karaktärsutveckling. Anpassa varje hjältes statistik, utseende och förmågor. Var och en har sin egen historia och personlighet. Varje medlem i ditt sällskap kommer att åldras, förändras, skapa relationer och kanske till och med offra sig själv för det stora bästa.



    Du får bestämma hur berättelserna om varje karaktär går vidare. Varje val kommer att få konsekvenser. Om du gör ett avtal med en demon kommer dina kampförmågor och ditt utseende att förändras. Om två karaktärer blir förälskade kommer de att bilda ett band som ger ömsesidiga bonusar. Att dö är permanent: du väljer om du vill rädda din karaktär men lämna dem permanent lemlästade eller låta dem gå ut i en sista ärofylld attack.



    Precis som i rollspel på borden är striderna iWildermyth mycket taktiska och kräver noggrann planering och positionering på kartan. Gör en inventering av dina karaktärers förmågor. Använd lagarbete genom att flankera och bygga murar för att bemöta starka fiender. Använd magi för att spränga fiender i luften och få slaget att luta till din fördel.



    Varje gång du kör får du nya uppdrag, möter olika monster och väljer olika förmågor för dina hjältar. Och om dina hjältar tar sig in i legendernas lista kan du till och med ta med dem tillbaka för ytterligare ett äventyr. Med varje körning blirWildermyth ännu roligare. Gör dig redo för äventyrslivet!

    Läs mer

    De bästa priserna för Wildermyth

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Wildermyth

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev