Eneba COM
 
 

Köp Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Stig in i en värld av mörker i Vampire The Masquerade: Coteries of New York, , en visuell roman som utspelar sig i universumet för den femte upplagan av Vampire The Masquerade. Du är en nyblodig vampyr som badar i stadsljusen i den största staden på jorden samtidigt som du hamnar i korselden mellan två fraktioner: den traditionella Camarilla och de frihetsälskande Anarchs. Vilken sida kommer du att välja? Kommer dina val att leda dig till en högre status i vampyrsamhället eller till en tidig slutlig död?



    Välj en färdiggjord karaktär från en av vampyrklanerna: Ventrue, Toreador eller Brujah. Möt och interagera med New Yorks många invånare, från vampyrer till ghouls till skrupelfria människor och kanske till och med mörkare varelser. Bemästra din uppsättning krafter, som kallas Discipliner, och lär dig att använda dem med omdöme. Följ vampyrernas lagar och gör vad du kan för att skydda Masquerade från mänsklig kunskap. Framför allt ska du vara uppmärksam på din hunger och äta när det behövs. Om du låter din hunger gå okontrollerat kan du ge efter för dina mest grundläggande vampyrdrifter och därmed släppa "odjuret" lös.



    Kindred-samhället är fyllt av intriger och förräderier. Har du den slughet och vilja som krävs för att ta dig igenom det? Om så är fallet, kliv in i de mörka nätterna på Vampire The Masquerade: Coteries of New York. Och se upp för din rygg, fledgling.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vampire The Masquerade Coteries of New York

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Vampire: The Masquerade - Coteries of New York

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev