Eneba COM
 
 

Köp Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    I Vampire: The Masquerade – Bloodlines 2 börjar spelaren som en "Thin-blooded" som föds ur en Mass Embrace: skapandet av en hord av nya vampyrer som anses vara högst olagligt i vampyrvärlden. Ett krig är under uppsegling mellan de olika vampyrklanerna. För att överleva väljer du en klan och försöker navigera ditt nya odöda liv i en värld som reagerar på varje val du gör, men du måste hela tiden vara uppmärksam på din omgivning, annars riskerar du att bryta Masquerade. Maskeraden är en uppförandekod som vampyrer måste följa för att inte avslöja sin existens för mänskligheten. Även om du är en vampyr ser du fortfarande tillräckligt normal ut för att kunna passera för mänsklig när du befinner dig offentligt.



    Som du kan föreställa dig är blod en resurs som du ständigt måste hålla koll på, eftersom det ger kraft åt dina olika förmågor. Detta kommer till och med in i bilden av vilken typ av människoblod du livnär dig på eftersom det är fyllt av resonans. Om du livnär dig på en viss typ av blod för länge kommer du att gynna en viss typ, vilket ger dig tillgång till vissa färdigheter. Resonans gör det mer varierande att välja sina offer och återkopplar till den viktiga progressionscykeln. Varje person kommer att ha en viss aura, en färg som omsluter dem (och deras läckra blod) för att indikera vilket känslomässigt tillstånd de befinner sig i - rött för ilska, violett för rädsla, gult för begär och så vidare.



    Spelet utspelar sig flera år efter händelserna i Vampire: The Masquerade - Bloodlines och utspelar sig i en ny stad för serien: Seattle, Washington. Dess modernt gotiska estetik skapar en dyster men ändå levande värld som är perfekt för spelet. Du kommer att utforska ikoniska platser som Pioneer Square, Pier 55 och andra områden i centrala Seattle och följa ledtrådar in i stadens underjordiska ruiner. Dessa sektioner sägs vara inspirerade av de verkliga platser som asfalterades efter de intensiva bränderna som ägde rum under 1889, och ruinerna rymmer ett antal hemligheter om Seattles förlorade historia och hur vampyrer spelade en roll i den.

    Läs mer

    De bästa priserna för Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om Vampire: The Masquerade - Bloodlines 2

    fortuna730
    fortuna730
    2021 juov 2 00:15 dlcompare.it
    Like the first installment, Bloodlines 2 also focuses on vampire intrigue and conspiracy behind the scenes, as well as confrontation and competition between various powerful vampire clans. Players will once again be given the opportunity to choose their clan - the vampires of each clan have access to unique abilities and skills, so choosing your alliance should be wise. I played the first part with great pleasure. If the atmosphere remains the same, it will be a great game!
    Precis som i den första delen fokuserar Bloodlines 2 på vampyrintriger och konspirationer bakom kulisserna, samt konfrontationer och tävlingar mellan olika mäktiga vampyrklaner. Spelarna kommer återigen att få möjlighet att välja sin klan - vampyrerna i varje klan har tillgång till unika förmågor och färdigheter, så det är klokt att välja allians. Jag spelade den första delen med stort nöje. Om atmosfären förblir densamma kommer det att bli en fantastisk match!
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev