Instant Gaming EU
 
 

Köp LUNA The Shadow Dust

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Upptäck en känslomässig resa genom en förtrollande animerad värld av ljus och mörker i LUNA The Shadow Dust. Det här hisnande 2D-animerade pusseläventyret följer två spelbara karaktärers resa genom ett magiskt torn. Du spelar som en namnlös pojke som faller från himlen och vaknar upp framför ett uråldrigt torn. Tillsammans med sin magiska kattliknande vän utforskar han tornet rum för rum tills han når toppen, samtidigt som han avslöjar de mysterier som är gömda i skuggan av denna märkliga struktur.



    LUNA The Shadow Dust innehåller ingen dialog eller berättelse, utan förlitar sig på den fantastiska animationen och musiken för att väva in berättelsen om pojkens resa. Lös varje intrikat pussel för att ta dig vidare till nästa rum, där varje pussel är fristående och inte kräver någon backtracking. Undersök väggmålningarna och miljön för att få visuella ledtrådar om hur du ska gå vidare. Och på vissa platser kan din följeslagare magiskt förvandlas till en skugga för att hjälpa dig att lösa svåra pussel.



    LUNA The Shadow Dust ger kräsna spelare vackra handgjorda animationer och ett minnesvärt soundtrack, men framför allt avslöjar det resan för två oskiljaktiga följeslagare och hur de kommer att förlita sig på varandra.

    Läs mer

    De bästa priserna för LUNA The Shadow Dust

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om LUNA The Shadow Dust

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev