Instant Gaming EU
 
 

Köp Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Kalla alla Shin Megami Tensei- och Fire Emblem-fans :Tokyo Mirage Sessions #FE Encore ger dig den crossover du har väntat på. I detta JRPG med karaktärer från Fire Emblem utspelar sig historien i dagens Tokyo. Världen invaderas av extradimensionella varelser som kallas Mirages och som har som mål att stjäla energi som kallas Performa från människor. I deras väg står en grupp goda Mirages som har allierat sig med tonåringar från en lokal talangbyrå. Genom att smälta samman och bli Mirage Masters tar de upp kampen mot de onda i ett försök att rädda världen.



    Växla mellan och utforska två dimensioner: det verkliga Tokyo och Idolaspheres, där du hittar de fientliga Mirages. Bekämpa dina fiender i djup, turordningsbaserad strid som påminner om Fire Emblem och Shin Megami Tensei. Lös pussel och undvik fällor när du reser runt på kartan. Använd pengarna som du samlar in under dina möten för att köpa skyddsutrustning och helande föremål för att hålla dina karaktärer uppe och redo för strid.



    Precis som karaktärerna i Fire Emblem har alla dina partimedlemmar sina egna färdigheter och affiniteter till element, så lär dig att använda dem strategiskt. När du får erfarenhet kan du höja deras nivå och se dem få färdigheter från sina vapen.



    Med en fantastisk musikalisk musik från Avex Group, fängelsehålor med tema enligt Japans underhållningsindustri och många vinkar till bådeFire Emblem och Shin Megami Tensei harTokyo Mirage Sessions #FE Encore allt som behövs för att tillfredsställa fans av JRPG:s och japansk popkultur.

    Läs mer

    De bästa priserna för Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Tokyo Mirage Sessions ♯FE Encore

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev