Instant Gaming EU
 
 

Köp BAJA: Edge of Control HD

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    BAJA: Edge of Control är ett terrängäventyr som tar spelarna med på den ultimata adrenalinkicken. Spelarna tar på sig rollen som förare - från att ta sig fram på förrädiska banor till att tävla i lopp och mycket mer!



    Gameplayet består av intensiv körning, utmanande uppdrag och anpassningsbara bilar - allt medan du njuter av detaljerad grafik. Spelarna kan också utforska en rad uppgraderingar & anpassningsmöjligheter för ännu bättre resultat!



    Visuellt sett ser BAJA: Edge of Control fantastiskt ut - med realistisk grafik som ger liv åt ökenområdena. Spelets ljud bidrar till atmosfären med sina dynamiska ljudspår och effekter för en uppslukande upplevelse!



    Dessutom finns det ett konkurrenskraftigt flerspelarläge som gör att spelarna kan använda sina färdigheter online och tävla mot andra för att få skryt. Det här läget innehåller också beroendeframkallande tävlingar som kräver blixtrande reflexer och vassa körkunskaper för att vinna.



    På det hela taget kommer BAJA: Edge of Control garanterat att tilltala alla som gillar racingspel. Med sina spännande historier, sin verkliga fysik och explosiva action kommer det garanterat att ge många timmars underhållning för både gamla och nya spelare!

    Läs mer

    De bästa priserna för BAJA Edge of Control HD

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om BAJA: Edge of Control HD

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev