Instant Gaming EU
 
 

Köp Totally Reliable Delivery Service

  • PC
  • PS4
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Totally Reliable Delivery Service är ett mycket underhållande spel som erbjuder en unik spelupplevelse för dem som älskar fysiksimuleringsspel. Det här spelet, som utvecklats av indie-spelutvecklarna We're Five Games och publicerats av tinyBuild, låter spelarna fördjupa sig i en kaotisk värld av budbärare som har till uppgift att leverera paket till sin destination, trots sin fruktansvärda oduglighet. Spelet i Totally Reliable Delivery Service är centrerat kring lagarbete, där spelarna måste samarbeta för att leverera paket med hjälp av ett sortiment av dumma maskiner, prylar och fysik.



    Spelet utspelar sig i en högst fiktiv värld där spelarna tar kontroll över ragdoll-leveranskurirer som har till uppgift att leverera paket över hela ön. Spelarna måste använda en mängd olika roliga prylar, allt från trampoliner, jetpacks och gripkrokar för att leverera paketen på ett säkert sätt. Det finns dock en hake. Spelets fysikaliska lagar styr spelet, vilket innebär att rörelser och interaktioner mellan objekt kontrolleras realistiskt. När spelarna går framåt i spelet låser de upp nya maskiner och verktyg, vilket gör spelet ännu mer utmanande och underhållande. Spelarna kan anpassa sina budbärare genom att välja mellan olika kroppsformer och kläder för att ge dem ett unikt utseende. Spelet har också ett flerspelarläge online, där upp till fyra spelare kan samarbeta vid leveranserna. Flerspelarläget tillför ytterligare ett lager av spänning till spelet när spelarna arbetar tillsammans för att överträffa varandra i att leverera paket effektivt.



    Sammanfattningsvis är Totally Reliable Delivery Service ett roligt och underhållande spel som tilltalar spelare i alla åldrar. Dess unika spelfunktioner och mekanik gör att det skiljer sig från andra fysiksimuleringsspel, och dess flerspelarläge tar nöjesnivån till nya höjder. Spelets finurliga karaktärer och löjliga prylar ger det nödvändiga måttet av humor, vilket gör det ännu roligare att spela. Om du är ett fan av fysiksimuleringsspel är Totally Reliable Delivery Service ett spel som du måste prova.

    Läs mer

    De bästa priserna för Totally Reliable Delivery Service

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om Totally Reliable Delivery Service

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev