Instant Gaming EU
 
 

Köp Warhammer Quest 2: The End Times

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Warhammer Quest 2: The End Times är den efterlängtade uppföljaren till det klassiska turbaserade strategispelet Warhammer Quest. Spelet är utvecklat av Perchang och erbjuder spelarna ett djupt taktiskt spelande i kombination med fantastisk grafik som garanterat kommer att fängsla och underhålla spelarna i flera timmar i sträck. Med sitt beroendeframkallande spelande, varierande uppdrag och spännande stridsmekanik är Warhammer Quest 2: The End Times ett måste för fans av Warhammer-universumet och strategispel.



    I Warhammer Quest 2: The End Times måste spelarna färdas genom en värld i uppror. Vägen framåt är fylld av faror, och endast de mest försiktiga hjältarna kommer att gå segrande ur striden. Det här spelet har tre regioner att utforska, var och en med sina egna unika fiendeuppsättningar, mål och kampanjuppdrag i flera delar. Vare sig du slåss mot horder av odöda i nekropolen, kämpar genom infekterade träsk eller utforskar gamla ruiner finns det alltid något nytt att upptäcka i denna uppslukande värld.



    En av de utmärkande funktionerna i Warhammer Quest 2: The End Times är möjligheten att besöka städer och marknader för att byta och öka sin nivå. Här kan spelarna upptäcka nya uppdrag, köpa kraftfull utrustning och till och med rekrytera nya hjältar till sitt sällskap. Detta ger spelet ett extra djup och gör att spelarna kan fördjupa sig helt och hållet i Warhammers värld. Med sin rika historia och varierade spelupplevelse är Warhammer Quest 2: The End Times ett spel som får spelarna att återkomma för mer.

    Läs mer

    De bästa priserna för Warhammer Quest 2 The End Times

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Warhammer Quest 2: The End Times

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev