Instant Gaming EU
 
 

Buy Ratropolis

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Råttorna styr världen iRatropolis, ett spel med tornförsvars- och stadsbyggarelement. Du är ledare för en råttutpost och ditt mål är att utveckla din lilla bosättning till en stor stad. Med alla hot som kommer i din väg blir det lättare sagt än gjort. Men om du lyckas kommer din stad att gå till historien som den mest framgångsrika i råttornas historia!



    Med utgångspunkt från en kortlek med 8 grundkort får du välja mellan över 500 olika kort som ger dig olika förmåner för ekonomi, konstruktion, försvar och färdigheter. Lägg till, byt ut eller uppgradera dem för att skapa en så effektiv kortlek som möjligt. Du kan också få råttrådgivare som hjälper dig att förbättra din ekonomi, dina byggnader och din militära styrka.



    Du har inte mycket tid på dig. Varje sekund är dyrbar eftersom mutanterna kommer att attackera efter en viss tid. De kommer att komma mot dig i vågor och du måste försvara din stad i realtid genom att välja kort från din hand för att spela mot inkräktarna. Avvärj dem och din stad kommer att fortsätta att blomstra. Men om du förlorar din stadskärna måste du börja om från början.



    Ratropolis är ett mycket beroendeframkallande och fartfyllt spel som kommer att utmana dina lednings- och taktiska färdigheter. Bygg upp din däck och led din ras av möss till seger!

    Läs mer

    De bästa priserna för Ratropolis

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Ratropolis

    • Också publicerad av Cassel Games
    • Ratopia
      224kr.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev