Instant Gaming EU
 
 

Buy Neon Tail

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Neon Tail är ett rullskridskospel i en öppen värld där du får följa en ung tjej som försöker rädda staden från en utomjordisk invasion. Med hjälp av speciella krafter från en mystisk varelse tar hon sig an en mängd olika utmaningar medan hon utforskar staden och utför en mängd olika sidoaktiviteter.



    En av de unika funktionerna i Neon Tail är jobbsystemet, som gör det möjligt för spelarna att ta en mängd olika deltidsjobb för att tjäna pengar och föra berättelsen framåt. Du kan arbeta som bud, gatukonstnär eller till och med som bubbeltea-tillverkare. Dessa jobb ger inte bara en inkomstkälla, utan ger också en inblick i det dagliga livet för de människor som kallar staden Bluepulse sitt hem.



    När du tar dig igenom spelet får du också möjlighet att skaffa superkrafter som hjälper dig i din strävan att rädda staden. Dessa förmågor sträcker sig från enkla trick som väggridning och slipning till mer kraftfulla rörelser som energistöt och tidsmanipulation.



    Naturligtvis skulle inget spel med öppen värld vara komplett utan en mängd sidoaktiviteter, och Neon Tail är inget undantag. Du kan shoppa nya kläder och accessoarer, tävla i skridskoutmaningar och till och med delta i ett minispel med streetracing.



    Men det verkliga hjärtat i Neon Tail är berättelsen, som kretsar kring en dimensionell invasion som hotar att förstöra staden. Du måste använda alla dina färdigheter och förmågor för att slå tillbaka mot inkräktarna och rädda Bluepulse från en säker undergång.

    Läs mer

    De bästa priserna för Neon Tail

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Neon Tail

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev