Instant Gaming EU
 
 

Buy Biped

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Välkommen till Biped, ett pusselspel där du spelar som två förtjusande robotar som springer genom en hinderbana. Tricket är att du måste använda kontrollerns knappar och pinnar för att flytta robotarnas ben, vilket gör att du kan utföra olika åtgärder som att gå, glida, hålla fast vid väggar, använda maskiner och till och med hugga ved.



    Du spelar som Aku och Sila, ett par kubformade robotar som är ute på sina elektriska drömmars äventyr. Varje pussel på den hinderbana de ställs inför kan inte göras ensamma. Du kommer att stöta på broar där en robot måste sköta växlarna, vertikala ytor där ni måste svinga varandra i ett rep, kollapsande plattformar som kräver försiktiga steg och stora föremål som kräver att två hårt arbetande robotar skjuter eller drar runt dem. Vad ni än gör måste ni göra det tillsammans.



    Utforska varierande och färgstarka platser i skogar, öknar, isiga bergsområden och vattenfall. Samla skatter och köp olika tillbehör till dina robotar, bland annat fåniga hattar. Oavsett om du spelar solo eller med en vän garanterar Biped's utmanande pussel timmar av skoj och skratt!

    Läs mer

    De bästa priserna för Biped

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Comments on Biped

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev