Instant Gaming EU
 
 

Buy Rise of Insanity

  • PC
  • PS4
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det finns inget så skrämmande som ett oroligt sinne. Rise of Insanity är ett psykologiskt skräckspel i första person som är starkt inspirerat av The Shining, Exorcisten och Silent Hill. Du är Dr. Stephen Dowell, en orolig psykiater som är djupt sörjande efter förlusten av din fru och ditt barn. Du behandlar en patient som verkar visa olika former av psykiska sjukdomar som motsäger varandra. Kommer dina behandlingsmetoder att fungera på honom? Är han verkligen sjuk? Och är han på något sätt ansvarig för det som drabbade din familj?



    Du fördjupar dig i mysteriet, och snart vandrar du mellan drömlandskap som ställer till det för dig. Skräcken börjar verkligen när du börjar tappa greppet om vad som är verkligt och vad som inte är det.



    Rise of Insanity låser in dig i en visceral, uppslukande och flyktig miljö som förändras allteftersom du går igenom den. Njut av dess hemska soundtrack och medföljande röstskådespeleri. Interagera med objekt i världen, leta efter anteckningar och inspelningar och lös pussel för att komma vidare. Se upp: du kanske inte gillar det du hittar. Sinnet är ofta ingen trevlig plats att vara på.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för Rise of Insanity

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Comments on Rise of Insanity

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev