Eneba COM
 
 

Buy Calvin Tucker's Farm Animal Racing

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Yee-haw! Kör runt i världen på det här sättet med Calvin Tucker's Farm Animal Racing, ett kartracingspel med djur i ladugårdar som inte har någon som helst licens för att göra något av dessa upptåg. Som historien går, inser djuren på gården äntligen att de har fått nog av att vara fast i denna dynghög och bestämmer sig för att ha lite kul. Grisen Bill-Pete bestämmer sig för att ta steget och anordnar en kartracingturnering på olika platser runt om i världen. Innan du kan säga "Animal Farm" är alla andra djur i ladugården med. Loppet är igång!



    Kör dina kartbilar på 12 olika banor runt om i världen och bortom den: F.A.R.T HQ, en bana som går runt gården; Medieval Madness, där du reser tillbaka i tiden och kör runt slott och smutsiga byar; The Pirate Bay, där banan slingrar sig genom en tropisk ö och en läskig grotta; arktiska Nova Zembla, där du kör runt isen; Egypt Encounters, där du kör över het sand och pyramider, och; Roswell, där du kör genom en stad och en serie invaderande UFO:er.



    Om du vill ha en karttävling utanför de upptrampade spåren är Calvin Tucker’s Farm Animal Racing så galen som den kan bli!

    Läs mer

    De bästa priserna för Calvin Tucker's Farm Animal Racing

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on Calvin Tucker's Farm Animal Racing

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev