Instant Gaming EU
 
 

Buy FAR: Lone Sails

  • PC
  • PS4
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Lev dig in i en värld som har gått vidare efter civilisationen --FAR: Lone Sails är ett prisbelönt atmosfäriskt utforskningsspel där du reser genom en postapokalyptisk värld på ett skepp. Hur långt kommer du att gå? Vad har hänt med världen? Det är bara du som kan ta reda på det.



    I FAR: Lone Sails är ditt skepp ditt liv. Det är en märklig kombination av ett land- och sjöfordon, utrustat med segel och hjul. När det rör sig över land måste du hålla det igång genom att upprätthålla dess olika funktioner, till exempel tanka det, hålla motorn igång, reparera skadade delar och släcka bränder. Ibland stöter du på pussel som hindrar dig från att göra framsteg och du kan samla delar som du kan använda för att uppgradera och reparera ditt skepp.



    Du färdas framåt endast i en enda riktning, genom ett kargt landskap fyllt med kvarlevor från en förstörd civilisation. Du kämpar inte mot några fiender i den här världen - de verkliga farorna är de miljöfaror som du stöter på och det ständigt oförutsägbara vädret. Om du kan överleva allt detta kan du vandra så långt horisonten kan ta dig, driven endast av din motståndskraft och nyfikenhet på vad som ligger framför dig.



     

    Läs mer

    De bästa priserna för FAR Lone Sails

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Comments on FAR: Lone Sails

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev