Eneba COM
 
 

Buy XCOM Chimera Squad

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Några år har gått sedan händelserna i XCOM 2 och världen möter en ny situation. Alien-ledare har lämnat bakom sig gamla trupper och en ny era av samarbete mellan olika raser har börjat som ett försök på att lämna kriget bakom dem. Men alla håller inte med om detta, och City 21 lider på grund av denna ansträngning av olika falanger för störa freden. Polisen är överväldigad och du är chef över en särskild enhet som anländer till staden för att hjälpa att kontrollera de ovilande.



    XCOM: Chimera Squad är ett taktiskt turbaserat spel där du kommanderar en patrull som formats av specialagenter från olika raser. Du kommer att ta dig an uppdrag och utredningar för att omintentgöra flera organisationers planer som utgår på att avsluta den fredfulla samexistensen av människor och aliens i City 21. Spelet innehåller en hanteringsfas där du väljer ditt mål, rekryterar nya agenter, forskar i teknologier och gör ditt team redo för att skickas på ett uppdrag. Genom att klara dessa uppdrag minskar du nivån av ovilande i varje distrikt i staden. Om den ovilande nivån är för hög avslutas spelet.



    Den taktiska striden i spelet liknar XCOM 2, men det är fokuserat på att bryta upp och ta sig in på olika ställen innan man röjer undan alla hot och fortsätter att rädda civila, återställa data eller slutföra vad än ditt mål är. Du kommer att välja olika inträdesställen och distribuera ditt team på det sätt som du anser bäst. Beroende på vilka färdigheter som ditt team använder, så leder dess utrustning och positionering i inbrytarfasen antingen till succé eller katastrof. Efter inbrytarfasen kommer ditt team och dina fiender att turas om att röra sig och gå till handling. Var och en av dina truppmedlemmar har en rad olika färdigheter som de kan använda i strid, och du kommer även att kunna låsa upp nya när de får erfarenhet. Du kan även tilldela olika utrustning till dem efter dina behov.



    XCOM: Chimera Squad är ett sidoprojekt som adderar massor av personlighet till XCOM-serien, och erbjuder dig en ny upplevelse som kombinerar ny spelmekanik och en bra berättelse.

    Läs mer

    De bästa priserna för XCOM Chimera Squad

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Comments on XCOM Chimera Squad

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev