Instant Gaming EU
 
 

Köp UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st]

  • PC
  • PS4
  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st] är ett fightingspel i animestil som utvecklats av French Bread och Arc System Works. Spelet följer en grupp karaktärer som kämpar mot varandra i sin egen drömlika värld, fylld av märkliga varelser som kallas "Voids".



    Spelet består av 2D-strider mellan karaktärerna, där spelarna kan blanda sina combos, använda unika specialrörelser som kallas In-Birth Arts och utföra kraftfulla EXE-attacker för att vinna matchen. Dessutom kan spelarna aktivera EXS-förmågor som ger dem speciella förstärkningar som ökad skada eller förbättrat försvar för att få en fördel över sina motståndare.



    UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st] har flera spellägen som Arcade Mode och Score Attack Mode för singelspelarinnehåll och Versus Mode för flerspelaraction med vänner eller online genom rankade matcher. Det innehåller också olika anpassningsalternativ så att spelarna kan anpassa utseendet på sin karaktär eller dela repriser med andra.



    På det hela taget är UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st] en fantastisk fightingspelsupplevelse som kommer att hålla fans av genren underhållna i timmar i sträck! Med sitt djupa stridssystem, sin intensiva grafik och sitt fantastiska soundtrack - den här titeln kommer garanterat att imponera oavsett hur du spelar den!

    Läs mer

    De bästa priserna för UNDER NIGHT IN BIRTH ExeLate[st]

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kommentarer om UNDER NIGHT IN-BIRTH Exe:Late[st]

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev