Instant Gaming EU
 
 

Köp Drift21

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Drift21 är ett racing-simuleringsspel som utvecklats av ECC GAMES. Spelet sätter spelaren i förarsätet när de tävlar i driftsevenemang på olika banor, platser och städer. Spelarna kan anpassa sina bilar med en mängd olika prestandauppgraderingar och estetiska modifieringar. Unika fordonsanpassningar inkluderar motorbyten, karosserikit, spoilers, avgassystem och mycket mer.



    Spelare kan välja mellan över 30 bilar, var och en med sin egen distinkta körstil och fysikmodell. De kan också justera inställningarna av sina bilar för att få ut det mesta av dem när de driver på banan. Banorna är utlagda på verkliga platser som Tokyo, Barcelona och Zürich.



    Drift21 har flera spellägen som Online Multiplayer och Time Attack där spelarna måste tävla mot tiden för att få bästa varvtid. Spelet innehåller också ett fotoläge där spelarna kan ta bilder av sina åkattraktioner i aktion eller helt enkelt njuta av landskapet runt omkring dem. Med sitt spännande driftbaserade spel, realistiska fysikmotor och massor av anpassningsmöjligheter kommer Drift21 garanterat att ge oändligt nöje till alla motorsportfantaster!

    Läs mer

    De bästa priserna för Drift21

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel gratis via säljaren eller utgivaren.

    Kommentarer om Drift21

    Jail
    Jail
    2022 ođđj 23 09:51 dlcompare.fr
    Ce jeu est vraiment complet ! A acheter sans hésitation !
    Det här spelet är verkligen komplett! Att köpa utan att tveka!
    Gollaruk
    Gollaruk
    2021 juov 23 08:20 dlcompare.fr
    Je conseille ce jeux énormément. Tu doit préparer ton moteur pièce par pièce pour pouvoir faire des mission. j'adore ce jeux
    Jag rekommenderar det här spelet mycket. Du måste förbereda din motor bit för bit för att kunna utföra uppdrag. Jag älskar det här spelet.
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev