Instant Gaming EU
 
 

Köp Othercide

  • PC
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Bekämpa eldritchmonster från andra sidan slöjan i Othercide, ett taktiskt roguelike RPG som ger dig in i Lovecraftiansk skräck. Veilen som håller ihop vår verklighet hotas av monster från Suffering. Ledda av den utvalde kommer de snart att konsumera världen. Det enda som står i vägen för den totala förstörelsen är Daughters, stora krigare som föds ur moderens väsen.



    Du kämpar på en begränsad isometrisk karta med upp till tre Daughters samtidigt. Varje dotter har specialiserade färdigheter, till exempel att svinga ett svärd, ett par handeldvapen, en sköld eller en lie. Du måste använda varje färdighet strategiskt för att spara dina aktionspoäng och besegra varje typ av fiende. För när en dotter väl är skadad kan de inte botas utan att offra en annan dotter.



    Othercide har ett dynamiskt tidslinjesystem som bestämmer när varje enhet agerar i sin tur. Att vara uppmärksam på vem som går först är avgörande för att nå seger. Ett litet misstag i taktiken kan leda till att dina styrkor slås ut helt och hållet. Varje strid är en strategisk dans där du måste kedja attacker och tvinga fiender i ofördelaktiga positioner för att nå seger.



    Även om du misslyckas är det inte slutet. Du kan börja en ny runda på Othercide och behålla de färdigheter du fick genom att nivåanpassa Daughters. Du måste leda din armé genom strid och död och pånyttfödelse tills den utvalde är förintad och lidandet inte längre finns kvar.

    Läs mer

    De bästa priserna för Othercide

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om Othercide

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev