Eneba COM
 
 

Köp Recompile

  • PC
  • PS5
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Det här nya 3D Metroidvania actionspelet berättar historian om en "semi Sentient" rogue-del av kod som är fast i Mainframe. Det olägliga fallet för Seven Suns ledde millennia till vårdslöshet och att gradvis transformeras till Mainframes breda register av kod till ett race av half-sentient, half-deterministic-rutiner. De existerar i ett flödande tillstånd och är fångade av deras program i en slags skruvad digital skärseld.



    Mainframe är sin egen värld med kraftnät, låsta dörrar och enorma fiendefödande maskiner som alla drivs av trassliga, sammanflätade logiska kretsar. Det är även populerat av konstiga invåndare som inte är glada över att se dig och andra som du kan välja att hjälpa eller inte. Du kommer att hitta olika vapen och förmågor som förändrar spelet. när du tar upp ett vapen förvandlas spelet till tredjepersonsskjutarläge. Du kan även få en glider som låter dig ta dig var som helst eller låsa upp obegränsade hopp och rusningar för att rymma. När du får dina hacking-förmågor kommer du att få reda på att allt kan hackas. Inget är manuellt kodat så du kan manipulera logiska portar, åsidosätta eller inaktivera kommandon, ta bort pusselkoder eller hinder för att enkelt ta dig förbi dem, eller till och med omprogrammera befolkningen för att följa dina kommandon.



    Recompile är en dynamisk historia med olika slut beroende på dina beslut. Det har en unik lågkonstnärlig stil som är uppbackad av slående visuella effekter och innehåller en djup biografisk upplevelse  i en ren digital värld som påminner om Tron.

    Läs mer

    De bästa priserna för Recompile

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Kommentarer om Recompile

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev