Eneba COM
 
 

Köp Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

  • Switch
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ge dig ut på ett äventyr i en värld som har ödelagts av en fruktansvärd invasion och upptäck en resa som tar dig bortom horisonten.



    Xenoblade Chronicles Definitive Edition är en remake för Nintendo Switch av spelet från 2010. Det är en blandning av fantasy och cyberpunk och har en gradvis utveckling som är typisk för japansk anime, och handlingen är full av spänning och oväntade vändningar.



    Med en helt ny epilog, högupplöst grafik och förbättringar av spelupplevelsen, för att inte tala om remastrade låtar och mycket mer, kan veteraner och nya spelare dyka ner i den definitiva versionen av Shulk och Co:s äventyr!



    Under de olika striderna kommer du att kunna styra en av de huvudkaraktärer som du väljer, medan de andra två gruppmedlemmarna kommer att styras av AI:n.

    Under äventyrets gång kommer andra medlemmar att läggas till i laget, från de som specialiserar sig på att läka andra medlemmar, till de som föredrar en magisk attack på avstånd. Skapa sammanhållning i ditt sällskap för att skapa oupplösliga band som kommer att resultera i bättre samarbete mellan dem i striderna.



    Kommer du att kunna förändra framtiden eller kommer du att döma din art till utrotning?

    Läs mer

    De bästa priserna för Xenoblade Chronicles Definitive Edition

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kommentarer om Xenoblade Chronicles: Definitive Edition

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev