Instant Gaming EU
 
 

Köp The Escapists 2 - Season Pass

  • PC
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Fly från en mängd fängelser med The Escapists 2 - Season Pass, ett expansionspaket som innehåller tre DLC:er för det grundläggande sandlådespelet. Planera, stjäl, bygg och genomför din flykt från ytterligare tre knasiga scenarier för högsäkerhetsfängelser:



    Wicked Ward! Det är inte många brott som gör att du blir inlåst på en övergiven sjukhusavdelning, men här är du. Vakterna är inte precis livets liv, eftersom de alla är odöda. Du måste ge ditt bästa för att fly från detta hemsökta sjukhus.



    Big Top Break Out! Skicka in clownerna, för det här kommer att bli en högdramatisk flyktplan. Du kommer att behöva vara vansinnigt kreativ med din plan för att undvika de elaka pudelvakterna och andra överdrivna utmaningar i detta fängelse med cirkustema.



    Dungeons and Duct Tape! De satte dig i fängelsehålan på Castle Locke och kastade bort nyckeln, men de räknade inte med dina listiga planer. Utför en plan, bli medeltida mot vakterna och hitta en väg över slottsmuren, annars är det du som kanske blir avrättad härnäst.



    Har du vad som krävs för att kasta av dig dina fängelseuniformer? Ta tag i Escapists 2 - Season Pass och fly..

    Läs mer
    Det här spelet är ett DLC och behöver användas med den fullständiga versionen av spelet : The Escapists 2

    De bästa priserna för The Escapists 2 Season Pass

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Kommentarer om The Escapists 2 - Season Pass

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev