Instant Gaming EU
 
 

Köp The Escapists 2

  • PC
  • PS4
  • Switch
  • XboxOne
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Ta på dig kläderna för att överleva i det tuffaste fängelset någonsin i The Escapists uppföljare, The Escapists 2. I det här spelet återvänder du till fängelset som fånge. För att bryta dig ut från detta högsäkerhetsställe måste du hålla dig vid liv med alla medel, stjäla och till och med bråka med andra fångar medan du tänker ut en plan som är tillräckligt bra för att rymma.



    The Escapists 2 kommer med ett flerspelarläge, och i denna värld kommer spelarna att utforska ett mycket större fängelse med flera våningar, ventiler och underjordiska tunnlar. Samtidigt som du gör alla rutiner i fängelset, lever enligt reglerna, deltar i upprop, har lunchperioder och utför dina tilldelade jobb, kommer du att planera din största flykt och drömma om frihet.



    The Escapists 2 är fullspäckad med föremål och innehåller även ett nytt hantverkssystem. Detta innebär att det finns många sätt att fly och bryta sig loss. Det finns också många unika utmaningar i varierande svårighetsgrad som du bara kan få tillgång till på en viss fängelsenivå.



    En ny grafikstil är med, tillsammans med karaktärsanpassning. Du kommer att kunna välja din avatar och välja dess utseende från mer än 300 olika anpassningar. Du kan ha en hästsvans eller ett rakat huvud, du väljer själv!



    Det här spelet är klassat T för Suggestiva teman och våld, så det är ett lämpligt spel för åldrar från 13 år och uppåt.

    Läs mer

    De bästa priserna för The Escapists 2

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Ladda ner ditt spel på Switch med Nintendo eShop

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Använd din PS4 ditt spel spelkod i Playstation Network

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     

    CD-nyckel som du använder på GOG GALAXY-klienten för att ladda ner ditt spel.

    Kommentarer om The Escapists 2

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev