Köp Read Only Memories: NEURODIVER

  • PC
  • PS5

Topprankade återförsäljare

    Read Only Memories: NEURODIVER är ett äventyrsspel som utspelar sig i en cyberpunkvärld år 2064: Read Only Memories. I det här spelet spelar du som en telepat kallad ES88 som har förmågan att ta sig in i andra människors tankar. Du arbetar som utredare och har till uppgift att fånga en särskilt otäck brottsling som ställer till med förödelse i New San Francisco. Han är en mäktig synsk som kallas The Golden Butterfly som gömmer sig i sina offers undermedvetna sinne och din enda möjlighet att hitta honom är att kontrollera de misstänktas minnen med hjälp av en Neurodiver, en specialiserad utrustning som låter dig manipulera och låsa upp information.



    Med en förbättrad och färgstark konststil och ett retroinspirerat FM-ljudspår är Read Only Memories: NEURODIVER en uppföljare där du möter bekanta karaktärer från det förra spelet, men också många nya människor när du utreder ännu ett komplicerat fall. Historien har flera olika utkomster beroende på dina beslut när du går fram genom spelet.

    Läs mer

    De bästa priserna för Read Only Memories NEURODIVER

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din PS5 på Playstation Network.

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

     
    Avgifter

    (*) Vi upptäckte den här produkten tillgänglig från 11 leverantör(er) som stöder 3 DRM-system: Steam, Xbox Live, Sony PSN3 plattform(ar) - PC, PS5, XboxOne. Spelet erbjuder 1 olika utgåva(or). I vår prisjämförelse identifierade vi 14 digitala erbjudande(n).

    Kommentarer om Read Only Memories: NEURODIVER

    Du kanske även gillar

    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev