Instant Gaming EU
 
 

Köp Syberia: The World Before

  • PC
  • Xbox Series X
Skapa en prisnotis

Topprankade återförsäljare

    Syberia: The World Before berättar en hemsökande historia om två liv som är åtskilda av tid och rum, men som är sammanlänkade av ett mysterium som de måste arbeta tillsammans för att lösa. Berättelsen skiftar mellan två tidsperioder. År 1937 försöker den unga konsertpianisten Dana Roze navigera i en nation som försatts i kris av fascisten Brown Shadow, samtidigt som andra världskriget väntar på att släppas lös över världen. År 2004 kämpar Kate Walker för att överleva i en saltgruva när en tragedi inträffar och hon på egen hand måste upptäcka en dold sanning om sin identitet.



    Ett nytt äventyr som sträcker sig över kontinenter och årtionden börjar när du antar både Kates och Rozes perspektiv. Syberia: The World Before behåller sina klassiska 3D-pussellösningsrötter och fantastiska berättelser från skaparen Benoît Sokal. Möt oförglömliga karaktärer, lyssna på ett utsökt soundtrack av Inon Zur och utforska fantastiska miljöer från en alternativ historia när du söker svaret på Syberias mysterium.

    Läs mer

    De bästa priserna för Syberia The World Before

    Använd din CD-nyckel på Steam.

    Använd din nyckel på Epic Games startprogram för att ladda ner ditt spel

    Kod för Xbox som ska aktiveras på Xbox Live.

    Om du har en digital Xbox Play Anywhere-titel kan du spela på både Windows 10 PC och Xbox One.

    Kommentarer om Syberia: The World Before

    Jail
    Jail
    2022 guov 28 09:33 dlcompare.fr
    Je suis un grand fan de Kate Walker et de ses histoires. J'ai envie de jouer à Syberia : The World Before, quatrième chapitre de la saga créée par le grand et inoubliable Benoit Sokal.
    Jag är ett stort fan av Kate Walker och hennes berättelser. Jag vill spela Syberia: The World Before, det fjärde kapitlet i den saga som skapades av den store och oförglömlige Benoit Sokal.
    gennyshark
    gennyshark
    2022 guov 14 22:00 dlcompare.com
    I'm a lover fan of Kate Walker and her stories. I want to play Syberia: The World Before, fourth chapter of the saga created by the great and unforgettable Benoit Sokal.
    Jag är ett stort fan av Kate Walker och hennes berättelser. Jag vill spela Syberia: The World Before, fjärde kapitlet i den saga som skapats av den store och oförglömlige Benoit Sokal.
    fortuna730
    fortuna730
    2021 juov 3 00:17 dlcompare.it
    Played all games in the Syberia series. All of these games are awesome! I look forward to playing this game)
    Har spelat alla spel i Syberia-serien. Alla dessa spel är fantastiska! Jag ser fram emot att spela det här spelet)
    Få de bästa erbjudandena och rabattkoderna för gamers

    Anmäl dig till DLCompares nyhetsbrev